טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • ד"ר להבית אקרמן נבחרה כשגרירה בינלאומית של גלדרמה -GALDERMA
  • L'OREAL PROFESSIONNEL משיק לאביב 7 מארזי טיפוח לשיער
  • לפסח: מוצרים טבעיים לחדר האמבטיה
  • הספרים הנפלאים יוצבו בספריות הציבור בעפולה ובשכונותיה
  • משטח דו- צדדי ורב שימושי!
  • ספר חדש: סערה במים רדודים
  • סימני מתיחה? בואו נדבר ונפתור את זה
  • רמב"ם: בני הזוג שמטפלים בחולי קורונה נישאו זה לזה בביה"ח
  • לימודי הנדסאי תוכנה: השער לעולם ההיי-טק
  • עולם הדייטינג אחרי שנת קורונה: התחסנתם? יש סיכוי שתקבלו יותר לייקים
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג פותח מפעל למוצרי מאפה ללא גלוטן
ראשי » חיפה והסביבה » יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג פותח מפעל למוצרי מאפה ללא גלוטן

יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג פותח מפעל למוצרי מאפה ללא גלוטן

21 באוגוסט 2018 07:59

יאיר מלכה: "המטרה היא הורדת מחירי המזון ללא גלוטן למחירים נגישים המאפשרים לכל אדם לבחור את דרך החיים והמזון המתאים לו"

יאיר מלכה מבעלי קבוצת גרג פותח מפעל למוצרי מאפה  ללא גלוטן

 יאיר מלכה מבעלי רשת גרג ורשת ביגה, יחד עם רן בן דוד,  פותחים בימים אלו מפעל המתמחה בייצור ושיווק  מוצרי מאפה ללא גלוטן, בה הושקעו למעלה מ  – 4.5 מיליון ₪.

המפעל החדש מספק מוצרים מגוונים ללא גלוטן: לחמים, עוגות, עוגיות, קרואסונים, פוקצ'ות, פיתות, לחמניות, מאפים מלוחים ומתוקים המיוצרים בסביבה סטרילית.

המפעל כשר למהדרין, וממוקם באזור התעשייה בחיפה,  ומשתרע על שטח של כ- 350 מ"ר. המפעל מעסיק כ  20 עובדים מיומנים בתחום הפיתוח והאיכות. המפעל מייצר מוצרי מאפה ללא גלוטן לרשתות שבקבוצה: לקפה גרג המונה 110,    לרשת  ביגה המונה 26 סניפים. כמו כן תשווק לבתי מלון,  מסעדות,  בתי הקפה, מסעדות ורשתות שיווק.

 יאיר מלכה, מבעלי  מבעלי המפעל: " מוצרים ללא גלוטן  מהווים היום אחוז לא מבוטל מהמכירות ברשתות הקפה בישראל ובכלל, הם  הפכו לדרך חיים לאנשים רבים תוך רצון לקיים אורך  חיים בריא ואפקטיבי יותר.  המטרה שלנו בהקמת המפעל  היא הורדת מחירי המזון ללא גלוטן למחירים נגישים  ונוחים, המאפשרים לכל אדם לבחור את דרך החיים והמזון המתאים לו בעלות אפשרית". לדבריו: מפעל זה יעניק פתרון לחולי צליאק האוכלים מוצרים נטולי גלוטן ולקהל ההולך ומתרחב הנמנע מאכילת גלוטן.

עוד מסר מלכה: "מפעל ביגה ללא גלוטן פועל תחת סטנדרטים בינלאומיים ובפיקוח משרד הבריאות"

רשת ביגה הוקמה בשנת 2014 כבולנז'רי פטיסרי נוסח פריזאי, כאשר מקור שמה של הרשת ההינו שאור באיטלקית. הרשת נמצאת בבעלות אנשי עסקים יאיר מלכה, גלעד אלמוג, רן בן דוד וניר אדרי ומונה כיום26  סניפים הכוללים מעדניית בוטיק על טהרת הבריאות המציעה מגוון רחב של מאפים, עוגות, לחמים, ממרחים ועוד

בתמונה: יאיר מלכה צילום: הלד צלמים

 

יאיר מלכה ללא גולטן מפעל חדש רשת גרג
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
3 במרץ 2021 עדי ישראלי

סימני מתיחה? בואו נדבר ונפתור את זה

ד"ר סילבי פואניונק, מומחית רפואת עור ופלסטיקה מסבירה הכל...


אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

tip@ypr.co.il

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס