טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • ביום האהבה: הכרויות על הירקון…
  • שיא ישראלי? חמישה ימים בלבד אחרי החתונה, ביקשה הכלה הטריה להתגרש
  • GOLBARY משיק קולקציית בישום הכוללת ארבעה בשמים
  • הרבלייף משיקה: סרום אנטיאייג'ינג מפחית קמטוטים
  • קבלת פנים חמה לאוניה "קראון איריס" של "מנו ספנות" בנמל סלוניקי ביוון
  • מקומות המעניקים הטבות לתושבי הדרום
  • אומ"ץ דורשת מיאיר לפיד להקים ועדת חקירה ממלכתית לפרשת אונס הסוהרות
  • פארק DRAGONLAND פארק הדרקונים הייחודי והגדול בעולם בישראל
  • פאסיניישן- האבטיח המתוק והנמכר בישראל
  • לט"ו באב: מארז לצעירות ולנשים של LAVIDO ומותג התכשיטים DANON
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון עשיר בטעמים – סלט פסטה צבעוני
ראשי » בילוי ופנאי » לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון עשיר בטעמים – סלט פסטה צבעוני

לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון עשיר בטעמים – סלט פסטה צבעוני

6 באוקטובר 2021 20:52

באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים

לסלט פסטה יש תדמית מעט בעייתית – אולי משום שבמקרים רבים מכינים אותו משאריות פסטה שנשכחה במקרר, ועוד כמה מוצרים שיש במקרה בבית. אבל אם מבשלים את הפסטה בצורה מדויקת ובוחרים לה את החברים הנכונים – ירקות טריים, אגוזים קראנצ’יים, עשבי תיבול וגבינות טובות – התוצאה צבעונית, עסיסית ומצוינת לאירוח וגם לפיקניק. אם הכנתם את הסלט מראש ושמרתם בקירור, הוציאו אותו מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה ורעננו מעט את התיבול עם זילוף שמן זית והוספת מעט עשבי תיבול טריים.

סלט-פסטה-צבעוני-צילום-רונן-מנגן.

סלט פסטה צבעוני לכ- 4-6 מנות.

1 חבילה של 500 גרם פסטה קצרה של גראפלו.  כמו:  פוזילי, רדיאטורי, פרפרים וכו'

1  צנצנת 290 גרם של בצלצלים צלויים של Terredrude מסוננים מהשמן וחצויים

1  צנצנת 290 גרם רבעי ארטישוק משומרים של Terrecrude מסוננים מהשמן

 200 גרם גבינת מנצ׳גו של TGT מגוררת

 1כוס זיתי קלמטה מגולענים וחצויים

חופן עלי בזיליקום קרועים

 100גרם אגוזי מלך קלויים שבורים

חופן עלי רוקט

1  בצל סגול חצוי ופרוס דק

½1  כוסות עגבניות שרי צבעוניות חצויות

לרוטב:

 1/3כוס שמן זית Cirio

 2כפות חומץ בלסמי של Cirio

2 כפות ממרח פסטו

מלח ופלפל שחור גרוס

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מעבירים לקערה. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים. שמים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים עד לקבלת רוטב אחיד.

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים. אם לא מגישים מיד שומרים במקרר ללא האגוזים. את האגוזים מוסיפים ממש לפני ההגשה לפריכות מקסימלית.

מה שותים לצד סלט הפסטה ? Sartori – Valpolicella Classico

יינות ולפוליצ'לה מאזור ורונה מתאפיינים במרקם קטיפתי וטעם עדין ורענן, ולכן הם מעולים למאכלים קרים קלים כגון אנטיפסטי, כריכים או סלט פסטה עסיסי.

פסטה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
5 באוגוסט 2022 עדי ישראלי

פארק DRAGONLAND פארק הדרקונים הייחודי והגדול בעולם בישראל

- מומלץ לביקור עם ילדים להנאה וכיף


אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

tip@ypr.co.il

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס