טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • הקולינאריה הצפתית ממשיכה להתחדש
  • קרית ים: מוזיאון הזומו שבר שיאים
  • רשת H&O משיקה: הלבשת לילה ופנאי לנשים
  • ביה"ח כרמל: יבול של מדליות זהב
  • זה כל ההבדל: הודעת ווטצאפ "חזרת? התגעגעתי"
  • נשיא גואטמלה הנבחר בכותל המערבי  
  • מתכון להכנת מיני מיני סופגניית בריוש עם מילוי זוקיני
  • חיפה: שמיכות חמות ובגדים חדשים חולקו למשפחות נזקקות ובודדים
  • טיפים ועצות לבחירת תכשיטי זהב ויהלומים
  • ביה"ח כרמל: פיזיותרפיה מובילה
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מתכון: מאפינס שוקולד וסלק
ראשי » בילוי ופנאי » מתכון: מאפינס שוקולד וסלק

מתכון: מאפינס שוקולד וסלק

10 באוקטובר 2019 13:37

חברת כרמית חולקת מתכון קינוח לחג סוכות עם טוויסט בריאותי

כשרוצים להפתיע את האורחים בקינוח לשולחן חג הסוכות, טעים ותוספת בריאה על הדרך. מכינים מאפינס שוקולד עסיסי עם סלק ותהיו בטוחים שכל מי שיטעם לא יאמין לכם שיש סלק בפנים. חברת כרמית חולקת מתכון מתוק עם טוויסט בריאותי – מאפינס שוקולד וסלק.

מצרכים:

375 גר׳ סלק 270 גר׳ קמח תופח

35 גר׳ אבקת קקאו 200 גר׳ סוכר חום כהה

3 ביצים בטמפרטורת חדר 150 גר׳ חמאה

150 גר שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק
צילום גלי איתן.

אופן הכנה:

מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר. לאחר מכן להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.

 לבסוף, ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.

מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.

אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

בתיאבון! מתכון- עדי דב, צילום- גלי איתן

חברת כרמית
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
8 בדצמבר 2019 עדי ישראלי

מתכון להכנת מיני מיני סופגניית בריוש עם מילוי זוקיני

השף מוריס מונייה, מעניק מתכון , אותו הגה והכין בשיתוף פעולה עם השף קונדיטור ערן שוורצבד


אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

tip@ypr.co.il

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס